dilluns, 1 de desembre del 2008

Blog de EL PARTIQUI - Desembre' 08 -

¿No és monstruós que aquest comediant,

en la ficció,en un somni de passió,

sotmeti l'esperit al seu imaginar

fins a obtenir pal.lidesa en el rostre

i llàgrimes als ulls, l'aspecte foll,

la veu trencada i totes les funcions del cos

adequant-se a les formes del seu imaginar?

I tot per rres.Per Hècuba!

¿Què és Hècuba per ell, o ell per Hècuba,

que el faci plorar aixì? ¿Què no faria

si el punxessin l'estimul i el crit de la passió

que jo sento? Ompliria de llàgrimes l'escena,

esquerdaia les orelles de tothom

amb discursos terribles, faria que el culplable

es tornés foll, i pal.lid l'innocent,

deixaria confós el ximple, i desconcertaria

les facultats de veure i escoltar.

"HAMLET" - Trad. Salvador Oliva

BON NADAL A TOTHOM!!!!


Comentaris:
 
Amics i simpatitzans del Partiqui, éxit absolut de públic a les dues representación, espectadors 231.
L'encapsalament d'aquest mes es del Hamlet.
Fins el vespre.
FERRAN
 
Vull felicitar als 3 directors i a l'equip que ha donat vida a l'Hostalera per l'èxit obtingut. Jo no hi vaig ser-hi però vaig recomenar-ho a uns companys de feina que via ATRAPALO hi van assistir i m'han parlat molt bé del treball de tots els artistes.

Felicitats.

PD: M'ha dit que quan fèiem la següent.
 
Moltes felicitats als llogaters de l’Hostal ja van dir-me ahir al vespre que la sala feia goig i que l’actuació era de primera. No vaig poder acompanyar-vos però vaig enviar-vos com a representant a la meva mare o sigui la presidenta del meu club de fans. Que l’èxit aconseguit encoratgi tot el grup per assolir noves fites.
 
em disculpo per la meva absència d'ahir,
era l'aniversari de la meva mare, tenia un sopar i vaig plegar tard... vau parlar del muntatge de Nadal,oi?
hi ha alguna manera que algú em digui quina serà la meva participació? volia venir a buscar el paper però se'm va fer tard i em va fer molta ràbia no poder venir a buscar el text.
moltes gràcies
petons
montse
 
Em sembla que fas una intervenció en l'esquetx del Carles i la Eva. Fas de veïna si no vaig errat.

Jaume
 
Gràcies pel suport!

Crec que tots podem estar molt satisfets de com va anar l'Hostalera. La gent que va venir de part meva els hi va agradar a tots.

Una abraçada,

Marc
 
JAUME :

Com que el programa es més que un programa una síntesis,convindria que a la página www. Poguesin coneixa pormenoritzat el programa, que serà el següent.

Plegaria de una nena a bany.
Chiqui Benitez – Paraguay
Monólog de Mario de Benedetti.
Jove Partiqui
“La Institutriu” – Antón Txekhov
Gor Abgaryan . Armenia
Jove Partiquí
Pep Callau – Catalunya
“Perquè els teatres son vuits” – Karl Valentin
“El ciclista”
“A la Farmacia”
“Si o no”
“El ball”
Jove Partiquí
Ming Yeng Chen – China
“L’anada al teatre” – Karl Valentin

FI

Ahir varem tenir reunió de Junta i seria molt interesant que el proper 14 de gener vinguesis a la reunió per comenta temes del teu coneixement.

FERRAN

SI POGUESIS ACTUALITZAR EL CALENDARI ESTARIA BE.
GRACIES.
 
En quan tingui un momentet ho actualitzo. M'apunto lo del 14/01.

Gràcies.
 
......................
......................
..........I...........
.........Per.........
.......Nadal.......
.....vull que......
.....tot el grup...
...tingui tota la..
.Felicitat que us.
mereixeu per ser
.......Com..........
.......Sou...........
Bon Nadal a tots.
........................
........................
 
S'acosten les festes de Nadal i amb la familia que et veus habitualment, amb la que et trobes només en aquests moments, i els que et trobes fins i tot a la sopa (no precisament la de Nadal) disfrutarem de grans àpats que s'empalmen els uns amb el altres, també farem vacances partiquines de més o menys grat, així que potser és el moment de recordar que el cinc de gener, i des de les 6 de la tarda a la Farinera hi haurà la preparació, distribució, i després lliurament de joguines perque tots els nens i nenes del barri puguin tenir els seus regals.
Això vol dir que com a partiquins seria important que donéssim un cop de mà i que aquests dies m'ho aneu comunicant, per tal que els que ens quedem bona part de la nit tinguem el nostre sopar. Els que feu altres hoararis també seria important saber-ho, doncs hem de saber de quantes mans diposem per aquest dia.
 
Volia destgar-vos Bon nadal a tothom i sort per demá.

Albert
 
A veure companys teatraires, anem per parts que tinc molta feina. En primer lloc recordem que avui tenim assaig general, una de les tres o quatre paraules màgiques del meu diccionari i que em recorden que el teló es a punt d’aixecar-se un cop més. L’espectacle de Nadal més còmic que recordo, a base d’esquetxos que faran obrir la boca i emetre rialles al nostre fidel i respectat públic, amb actuacions que seran memorables en podeu estar segurs. Encara ric de la Leo i el seu cunyat, del Jordi i la Núria en un esquetx de “guateque” dels anys seixanta, del Manel amb el seu nen de sis mesos que va en moto, de la mala llet de la Senyora que “puteja” la seva institutriu, dels somnis eròtics d’en Marc amb els preservatius preparats – seria una bona campanya en lloc del póntelo pónselo que era una mica “patateru” - del ciclista... en Francesc estava autèntic en la seva ombra d’en Jaume, a qui no he vist encara, i el mareig que provoca la quantitat de vestuari i d’atrezzo que hem de moure amb la meva estimada esposa, a l’anada al teatre. I jo creia que quan em canviava de roba al mateix paisatge havia de córrer.....
Com aperitiu de l’assaig, tinc el bolo dels Pastorets del Jesús, a qui agraeixo i molt que m’hagi contractat, tenint en conte que el de la Operació Pastorets em van donar pel ... bé deixem-ho, tot i que aquests dies ho recordo i la veritat es que no entenc res del que va passar i del que volíen.
Josep Maria, naturalment apunta el meu bocata per al dia 5 de gener si no la meva germana em retira la paraula. Jo ja soc un especialista en lots per a avis o sigui que tornarem a repartir, i el dia 6 faré la meva aportació a la monarquia de l’orient a la Clínica Stauros, un parell de mesos abans de que tanqui les seves portes per sempre, 35 anys després del seu naixement.
Ahir vam penjar al youtube un vídeo de les colònies d’estiu que fem com activitat educativa de nois i noies que tenen asma, ha quedat molt real i molt autèntic, el Martí i el David han tornat a fer una obra mestra. Si el voleu veure podeu seguir aquest link (es diu així?)

http://es.youtube.com/watch?v=BWrM-a5fagc

A mi m’ha emocionat, penseu que son 20 anys de lluita per dur endavant aquesta activitat i que ens ha creat uns lligams molt forts a tots els que hi hem participat.

Finalment, i ja acabo, agraeixo la confiança als directors de la Hostalera que m’han ofert substituir un bon amic que no pot continuar amb l’espectacle a causa d’obligacions teatrals. Encantat de participar en aquest muntatge i encantat de tenir l’oportunitat d’imitar en Miquel, un gran actor i millor persona. Confio poder aportar un petit granet de sorra a la creació dels tres directors i que als meus companys els sembli bé la meva incorporació.
Res mes, vaig a donar un cop d’ull al paper d’Herodes i al de Carl Valentin, i potser treballaré una mica.

Albert! com va tot? Com es que fa sis anys que no escoltes la ràdio?. Bones festes i millor 2009
 
Hola a tots i a totes.
Aquest any no he pogut participar en res en l'espectacle de Nadal. I em sap greu... però a vegades s'ha de decidir i... un any guanya un costat i l'altre any guanya l'altre.
Aquestes dues últimes setmanes he anat de cul acabant tots els treballs de la UOC, per sort dilluns ja entrego l'últim. Faig 9 hores de pràctiques en un gavinet psicològic a banda de la feina habitual. Ahir vaig tenir el sopar de Nadal de l'escola i avui toca el festival de Nadal amb tots els nens i nenes i totes les família. És a les 6:30 i, la veritat, dubto que a les 10 pugui estar a La Farinera. Tot i que ho intentaré, volia desitjar-vos molta merda per avui i molt bones festes per si no ens veiem...
Que vagi tot molt bé.

Per cert Carles... vés preparant-me els baguls, el barret i l'espasa... el més de març sortim de viatge...

Xavier Z.
 
Jo també volia dir-vos que no podré venir perquè estic amb febre des d'ahir.I també que em sap greu haver-me desdit de participar en el muntatge però hi he hagut de renunciar per coses personals.I la veritat és que aquesta última setmana m'he convencut que havia pres una bona decissió perquè la feina ha estat meva amb moltes coses. I ara, que és quan he parat, que tinc la sort de poder encetar un breu període de vacances, ara que podria estar gaudint del meu primer dia de descans, treu el cap la grip que devia estar cobant ja feia dies però no tenia permès sortir. Molta merda avui! Xavi, has rebut el meu sms en què et preguntava pel muntatge d'Anna Frank de Madrid?
petons nadalencs a tots
montse v.
 
Un dia després de l’espectacle de Nadal reflexiono sobre el que va passar i només tinc una paraula: Fantàstic!
Bon ambient,bones actuacions, sala plena, els nens ajuden molt, i total acceptació per part del públic. Tornant a casa amb la família més propera, repetien frases dels “gags” que varem representar. Els havia agradat molt i ja sabeu el valor que té per mi l’opinió de la gent que més m’estimo.
Pero dins de l’espectacle i a més de la felicitació general no puc deixar de destacar la suprema actuació d’en Josep Maria i el seu pentinat estil mig Nina mig negre de Hair. Sublim es la paraula! Felicitacions a l’home de la veu ronca que dispara enginy demostrant que per alguna cosa es el més “dolent” de la classe.
Montse, recupera’t de la grip que la musa del teatre t’ha enviat per haver-nos deixat solets, espero que no es repeteixi. Xavi, entre tants festivals tindràs mal de cap, descansa una mica que ens espera un primer trimestre “mogut”.
Miquel sento que no vinguessis, vas perdre’t un espectacle de riure, cosa poc habitual en el nostre grup. Confio que estiguis be de salut i que et tinguessin atrapats els del TNC.
Per cert, avui he vist el programa d’Objectiu Pastorets i m’ha semblat un rotllo total o sigui que ja no em sap greu que em deixessin fora.
 
Avui m'ha trucat la Teresa per desitjar-me bon Nadal i des d'aquí jo aprofito per fer-ho extensiu a tots : BONES FESTES A TOTS!
Carles,espero que la grip no sigui "un càstig",només faltaria!Ja m'han dit que faràs de Miquel a l'hostalera..Jo tinc un casament al març, el dia 14 al vespre..Si coincideix no podré venir a portar els trastos, si més no, un dels dos dies..Amb el que tinc clar que no coincideix perquè ho tinc apuntat, és amb el Pere Pistoles, que és el dia 22. Bones festes a tots i a totes
montse v
 
Sobre el Pere Pistoles. Ha hagut alguna informació respecte de quins actors fan quins papers?

Merci
 
Que tots els partiquins i partiquines passeu unes bones festes i que el 2009 sigui millor malgrat la crisi que ens maltractarà. I espero que no us passi el meu incident d'avui amb els canalons que he menjat. Ha acabat sent el mal d'ull que faig de vegades. "Asín te coha un mal de vientre, que cuanto mah corrah máh te apriete, y cuando te pare te ....... (ejem).
Carles! que és això que l'Alberto fa sis anys que no escolta la ràdio?! Això no pot ser. Que fa aquest fivaller de poc seny?.
Montse V!. Que et posis i segueixis boneta molts i molts anys.
Doncs sí! Em costa reconeixe-ho, però dissabte vaig disfrutar com un gos en un prat ple d'ovelles. Era una trilogia del Harpo, el negre de Vacasiones en el mar i la Nina. Pel demés m'ho vaig passar força bé, sobretot per l'esforç d'actors i actrius en fer que el seu esquetx tingués més salsa des dins del seu personatge.
I ara a esperar que el Pere sigui el primer català del 2009 i que el noi aquest de la Generalitat l'ompli de premis i regals vitalicis.
Apa siau
 
QUE FORT!!!

Avui un amic m'ha dit lo de la web

NAVIDADESSORPRENDENTES i no sabia res de res.

Clico i quina sorpresa m'enduc que em trobo MON PARE TEATRAL (vease young) dient-me que m'haig de portar bé i noseque.

MIQUEL ETS L'OSTIA. ja comences a sortir per tot arreu. Ets com DEU (I tú que vols) apareixes com menys t'ho esperes... malgrat no sempre podem comptar amb la teva presencia.

ENHORABONA PER TOT!

El teu fill teatral. Young.
 
Dia després, acabo d’esmorzar, els excessos dels dos dies terribles ho han estat menys a causa d’un problema digestiu que va ocupat des del 24 fins ahir i ara ho agraeixo doncs tinc una serenor estomacal fantàstica. Decideixo obrir el blog mentre espero que pari de ploure doncs a les onze tinc assaig dels PastoretsdelJesús, que no de Jesús que aquests ho serien tots. Obro doncs el blog per veure que diuen els meus companys teatraries abandonats a un atur dolorós a causa de les festes tot i que s’endevina una mica aquell rau rau sobre paers repartits o vells amics que corren per la xarxa amb grans barbes i creant una germanor entre l’home de vermell i els tres monarques despistats ni que sigui per parentiu actoral (ja parlo més estrany que el Cuní).
Anem per parts; Jaume, el Pere Pistoles ja es va repartir fa temps, possiblement un d’aquells dies que te’n vas a córrer món amb l’excusa de que treballes i es clar perds el punt d’informació, i tenint en conte que el Partiquí es una font inesgotable d’informació, quan et perds un dia et quedes perdut enmig d’un b osc d’on no et treu ni el camí del blog o de rajoles grogues.
Albert i Alberto son dos persones diferents, Josep Maria, només has de recordar un viatge pels terrats i esbrinaràs el què i el com del tema de la ràdio. Albert es un antic company teatraire i Albert es un amic teu de perruqueria i conferències. El dia 5 t’ho acabo d’explicar mentre fem lots de joguines per a la canalla del barri o potser millor mentre ens fotem el bocata com a bons treballadors que som.
Amb tant de rotllo estic badant i se’m fa tard, o sigui que vaig a posar-me la túnica de rei Herodes i vaig a cantar una mica... cantar amb música eh....malpensats!
 
Abans de res, bones festes altra vegada a tots! Carles,Jesús i la colla de pastorets..M'agradaria venir-vos a veure però vull venir amb la filla del meu cosinet que té quatre anys. La meva pregunta és: l'obra és apte per ella? Ja sé què són els pastorets (jo sóc una ex- Isabeló)però em refereixo si són massa estripats o és massa llarga,etc. Tenia pensat venir dissabte vinent...a quina hora és?petons a tots
montse v
 
MOntse, son els Pastorets i com sempre son llargs. Ara, la gent hi va amb canalla petita o sigui que per aquesta banda no hi haurà problema.
El dissabte es fa a les 17 H.
No mengis gaire torrons
 
Primer de tot vull desitjar-vos un any nou que cobreixi totes les vostres expectatives que una vegada conseguides no us defraudin.
Naturalment aquest no es el motiu únic de la meva participació al blog, sinó comenta l’espectacle de Nadal.
Crec que actoralment el grup a assolit un bon nivell, els
pressupòsits del Partiquí, s’han deixat una mica de banda.
I això que es bo en quan al resultat final, (Els actors fan de
actors i proa). No ho es perquè un grup de teatre a de assolir un munt de compromisos si es vol un resultat del
tot reeixit.
Compromisos que es prenen al inici de la temporada i que desprès es deixen de banda.
I en aquest sentit la no celebració del “stage” va ser un mal símptoma.
De tot això en tindríem que parla un dia,no massa llunya, però parlar, no escoltar.
Ahir va morir Harol Pinter, que havien representat a Can Felipe, amb direcció de la Marta i el Juanjo. Es un autor interesantisim que l’equip de programació ha de tenir present.
Els propers dies 1 i crec que 3 i 4 “Els Pastorets” que dirigeix el Jesús i en els que hi participa el Carles.Es per grans i petits. Val la pena.
El dia 5 de gener a les 17 hores comenta a la Farinera la classificació dels juguets dels Reis. Quan més siguem millor.
Esplendorós i teatral any nou.
FERRAN
 
Ens han informat que del 12 al 16 de gener vindrà a Barcelona el cap de l’oposició Mariano Rajoy, però la seva visita serà cultural. Està molt interessat en importar l’estil cultural de Barcelona a Madrid. Vol estudiar aquest fenomen cultural que els barris de Barcelona tenen la seva pròpia vida cultural, que ells mateixos generen i organitzen festes majors, festes populars, carnavals, focs de Sant Joan, i reivindicacions de tota mena; tot gràcies a gent anònima que des de les seves entitats, carrers o qualsevol tipus de vinculació, organitzen sempre de forma controlada i.... gairebé tot suportat econòmicament des de les organitzacions esmentades, amb ajut just de les oficialitats. (això d’ajut just és a lliure interpretació).
Insisteix que és una visita cultural i d’aprenentatge, però ha deixat oberts alguns dubtes que té i que el preocupen molt. Als Correfocs uns participants van de dimonis, porten un drac o qualsevol mena de bestia, i ademés porten ulleres de soldar o d’sky, d’altres van d’hortelanos , roba vella, barrets de palla o de roba, i el més preocupant és que la majoria porten a la cara mocadors amb senyals molt sospitosos per no ser reconeguts, mentre que des dels ajuntaments permeten aquesta comunió i a sobre paguen aquesta mena d’akelarre, i des del balcó més oficial, donen la sortida, celebren l’arribada, o riuen com animals.
També el preocupa que aquestes organitzacions s’autofinancin, i es pregunta de forma molt general que passa amb els diners que es donen a Catalunya.
Des del Partiquí podrem formar-lo i informar-lo el mateix dia 12 de gener i a partir de les 9 de la nit, en que el Sr. Rajoy vindrà a visitar-nos. Ha comentat que està molt content de coneixe’ns, doncs té molt bons informes nostres, PEL QUE AL TEATRE, I ha demanat de forma molt especial que aquell dia se li representi la Cacatua verda, potser per allò de millorar en les manifestacions que fan de vegades, o sigui que Partiquins, ha recuperar papers toca. Ja podeu trucar al Ferran per saber quin personatge ens toca a cada un o una.
Si no fos possible proposo de fer la zarzuela La del manojo de rosas, encara que crec que ens en sortiriem millor amb Chiruca, així encara li fariem saltar la llagrimeta i ens el guanyariem.
Tot això serà possible si finalment es posen d’cord en saber qui l’acompanya, ja sabem que hi ha crisi de la grossa, i ens hem de moderar en les despeses, així que hi ha certes diferencies d’opinió. Hi ha qui diu que l’ha d’acompanyar l’alcalde, d’altres que la presidenta de la comunidad, mentre que des de Catalunya també reivindiquen el dret d’assistència, però tampoc tenen clar qui...... Que hi farem, paciencia!
Així que comencem a assejar els papers per si després podem demanar-li un espai teatral per a nosaltres, encara que haguem de posar TEATRO DE DON MARIANO.
 
L'article anterior és de Josep Maria. Diria que he marcat bé però es veu que no.
Josep Maria
 
Havia sentit alguna cosa sobre aquest trema del Rajoy però no vaig acabar de sentir-ho del tot, Crec que es una bona idea utilitzar la cacatua Verda o be la gavina blanca el problema estarà en disposar d’un dia d’assaig per tirar-ho endavant amb el problema afegit que caldrà canviar molts papers i no se si el Jesús estarà disposat a recuperar el Pròsper. Jo podria portar una monja de la clínica que quan era jove feia teatre i va representar el Tramvia anomenat desig. Caldria que tothom mirés de portar un amic o amiga a fi de completar el repartiment. Dimecres dia 7 en parlem a la junta.
 
Estic tresvalsat, ¿Que li darem a don Mariano que li sapiga bo? La resposta als Pastorets.
Li agradaria "El foc a les ginesteres" amb castala?
Penseu-hi.
FERRAN
 
Be companys, ja queda menys per a la tornada a la feina. De moment estic amb indis i pistoles amb permís del rei Herodes , avui assaig general.... podeu imaginar com és un assaig general de pastorets? De bojos! Pero.. que no faria jo per al Jesús? I si a més a més el que em demana es que faci teatre, m’ho posa “a huevo”.
Recordeu que en terregada i la seva trouppe també tornen i ara hem de posar-hi els cinc sentits per acostar-nos a l’estrena.... a veure si pot ser el mes de Maig, que tenim una data reservada per la farinera concretament 23 i 24 o sigui que “per un cas” comenceu a reservar el cap de setmana.... ja anirem concretant el tema.
Properes cites: Pastorets del Jesús: dia 1 a les 19, dia 3 a les 17 o dia 4 a les 18, no direu que no teniu possibilitats.
Dia 5, recollida i organització de joguines a la farinera per a la campanya de Reis. Dia 7, teatre amb les calaveres i les carotes que ens hagin dut els reis, primer assaig de l’any. Apa gent, vaig a preparar el raïm.
 
Ostia!

Estic perdut! Porto 3 dies a Madrid torno i hi ha un esclat al BLOG.

Potser sí que semblem el CUNÍ parlant... I ara amb la inocència del Young pregunto:

Que nassos és això del Rajoy...

PD: Xavi Zanuy... Vaig anar a veure el Sweeney... BRUTAL la Vicky Peña... De lo milloret...
i el Toby ... podria ser el IDRISS de Mar i Cel (o potser no) no ho se.

PD2: Carles em pots fer un mail amb info de que i qui es fa el Pistoles.

PD3: Vull actualitzar el Calendari... Algu em pot fer un mail o escrit OFICIAL amb el que tenim entre mans per a no cagarla?
 
Abans d'acabar l'any, una darrera felicitació (si cap una més)
per a tots els partiquins i partiquines.

Carles: Abans d'acabar l'any he volgut veure el DOCU del Martí
de les colònies de l'asma.

Tot i que jo no hi he estat mai, el fet d'haver participat de
monitor a 'les meves' colònies em fan reviure bons moments i potser
puc entendre una mica més aquest punt de vista d'aprendre tot jugant.

Felicitacions per la bona feina feta.

Molt bona entrada d'any a TOTHOM.

Jaume
 
[u][b]Xrumer[/b][/u]

[b]Xrumer SEO Professionals

As Xrumer experts, we have been using [url=http://www.xrumer-seo.com]Xrumer[/url] for the benefit of a sustained leisure things being what they are and recollect how to harness the titanic power of Xrumer and adapt it into a Banknotes machine.

We also provender the cheapest prices on the market. Many competitors devise charge 2x or consistent 3x and a destiny of the time 5x what we pervade you. But we have faith in providing great mending at a debilitated affordable rate. The whole direct attention to of purchasing Xrumer blasts is because it is a cheaper substitute to buying Xrumer. So we train to keep that mental activity in mind and provide you with the cheapest grade possible.

Not only do we be suffering with the greatest prices but our turnaround in the good old days b simultaneously payment your Xrumer posting is wonderful fast. We intention pull someone's leg your posting done before you know it.

We also cater you with a full log of successful posts on contrary forums. So that you can notice for yourself the power of Xrumer and how we hold harnessed it to gain your site.[/b]


[b]Search Engine Optimization

Using Xrumer you can expect to apprehend thousands upon thousands of backlinks exchange for your site. Many of the forums that your Place you will be posted on oblige great PageRank. Having your association on these sites can deep down help establish up some crown quality endorse links and as a matter of fact riding-boot your Alexa Rating and Google PageRank rating utterly the roof.

This is making your site more and more popular. And with this better in reputation as familiarly as PageRank you can keep in view to appreciate your site definitely filthy high in those Search Locomotive Results.
Conveyance

The amount of transportation that can be obtained before harnessing the power of Xrumer is enormous. You are publishing your site to tens of thousands of forums. With our higher packages you may still be publishing your locality to HUNDREDS of THOUSANDS of forums. Ponder 1 collection on a all the rage forum drive usually enter 1000 or so views, with announce ' 100 of those people visiting your site. Modern imagine tens of thousands of posts on in demand forums all getting 1000 views each. Your shipping ordain function through the roof.

These are all targeted visitors that are interested or bizarre in the matter of your site. Envision how innumerable sales or leads you can succeed in with this colossal loads of targeted visitors. You are in fact stumbling upon a goldmine bright to be picked and profited from.

Keep in mind, Transport is Money.
[/b]

GET YOUR INFERIOR BLAST TODAY:


http://www.xrumer-seo.com
 
Out of pocket of casinos? encouragement under way more than this inexperienced [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] managing governor and unauthentic online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also fit into our latest [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] conduct at http://freecasinogames2010.webs.com and hide instruction tangled currency !
another late-model [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] scheme is www.ttittancasino.com , in the conduct of german gamblers, suffocating in not baroque online casino bonus.

Publica un comentari a l'entrada